Skip to content
MMSHIATSU-header-desktop-04
MMSHIATSU-header-mobiel-04

De Oosterse traditie speelt al lang een belangrijke rol in mijn leven. Door sinds 1998 bezig te zijn met winkel en import van Chinese antieke meubels en objecten en sinds 2000 als stewardess regelmatig naar vele bestemmingen in Azië te reizen, is de Oosterse kijk op gezondheid deel van mijn leven geworden.
Met name de massages, die in Azië horen bij het leven van alledag, zie ik als een verrijking.
Na in 2010-2011 de Yoga basisopleiding bij Annemiek Latour gevolgd te hebben, durfde ik mijn hart te volgen en ben ik begonnen aan de 4-jarige Zen Shiatsu opleiding te Amsterdam die ik in juni 2015 heb afgerond. Tevens volg ik regelmatig diverse bij- en nascholingen om mezelf te blijven ontwikkelen in dit mooie vak!
Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Zen Shiatsu, de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze), de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), de TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg), de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

fotomaaike

De Oosterse traditie speelt al lang een belangrijke rol in mijn leven. Door sinds 1998 bezig te zijn met winkel en import van Chinese antieke meubels en objecten en sinds 2000 als stewardess regelmatig naar vele bestemmingen in Azië te reizen, is de Oosterse kijk op gezondheid deel van mijn leven geworden.
Met name de massages, die in Azië horen bij het leven van alledag, zie ik als een verrijking.
Na in 2010-2011 de Yoga basisopleiding bij Annemiek Latour gevolgd te hebben, durfde ik mijn hart te volgen en ben ik begonnen aan de 4-jarige Zen Shiatsu opleiding te Amsterdam die ik in juni 2015 heb afgerond. Tevens volg ik regelmatig diverse bij- en nascholingen om mezelf te blijven ontwikkelen in dit mooie vak!
Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Zen Shiatsu, de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze), de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), de TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg), de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

MMSHIATSU-footer-desktop-04
MMSHIATSU-footer-mobiel-04