Een stoelmassage is een geweldige manier om kennis  te maken met shiatsu, aangevuld met massage technieken uit andere disciplines. In een speciale stoel zit je ontspannen en ontvang je een behandeling die ontspant, activeert, mobiliseert, net waar je op dat moment behoeft aan hebt. Stoelmassages zijn te boeken in de praktijk, maar ik kom ook aan huis of kantoor voor sessies van minimaal 3 uur.

De prijs voor stoelmassage is in overleg te bepalen. Bij grotere/veelvuldige afname geef ik flinke korting! Bij evenementen en op de werkplek is het gebruikelijk dat er 15 tot 20 minuten per massage wordt genomen. (3 tot 4 massages per uur).

Werkkostenregeling:

Stoelmassage valt als arbovoorziening onder de “nihilwaardering”, dit betekent dat u stoelmassage voor uw medewerkers onbelast (vrijgesteld van loonheffing) ter beschikking kunt stellen mits er aan de volgende voorwaarden is voldaan:

-U heeft als werkgever een arboplan, – De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan, – De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats, – De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen, – Er is geen sprake van een aanmerkelijke privebesparing voor de werknemer.

 

 

.

Stoelmassage