Skip to content
MMSHIATSU-header-desktop-02
MMSHIATSU-header-mobiel-02

Voorafgaand aan de shiatsubehandeling bespreken we de eventuele klacht en wat je verwachting is. De eerste behandeling vraag ik je een vragenlijst in te vullen om een beeld van jou en de klacht te krijgen. Ik begin de behandeling meestal met het zachtjes verkennen van je buik, waar veel informatie over je lichaamsenergie uit te halen valt. Het proces van het in balans brengen van de ki (levensenergie) is begonnen!

De behandeling wordt gegeven op een speciale mat (futon) op de grond door de kleding heen. Zorg voor makkelijk zittende kleding b.v. joggingpak en warme schone sokken! Neem na de behandeling wat tijd voor jezelf en drink genoeg water. Een shiatsubehandeling neemt ruim een uur in beslag, zo’n 75 minuten. Een eerste behandeling 90 minuten. Dit is inclusief het gesprek vooraf en na afloop van de behandeling.

KvK nummer: 65013336
BTW nr.NL001932945B33

Klachtenregeling
Als je een klacht hebt over mij of mijn behandeling zullen we er in een gesprek proberen uit te komen. Als dit niet mogelijk blijkt kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris van Quasir, die ondersteuning en advies kan bieden. Quasir is een erkende en onafhankelijke Wkkgz-geschillencommissie. Als dit voorgaande geen oplossing heeft geboden kun je je klacht indienen bij de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) . Deze bewaakt de kwaliteit van beroepsuitoefening binnen de complementaire zorg.

MMSHIATSU-footer-desktop-02
MMSHIATSU-footer-mobiel-02